RIJEČ PREDSJEDNICE

Dragi i poštovani naši članovi,

U životu se ništa ne događa slučajno, tako i uspjeh nikada ne dolazi slučajno. Važna je volja i odlučnost da se krene i nešto napravi.

Kako ostvariti uspjeh? Jednostavno, već ste ga započeli dolaskom na našu stranicu kojim ste pokazali interes za nešto novo i drugačije. Slijedeći korak je da se učlanite u našu udrugu i postanete punopravni član naše udruge sa svim pravima koje vam pripadaju.

Besplatne konzultacije iz raznih područja koja su vam potrebne za što bolje obavljanje vašeg posla, seminari, edukacije, druženja, informacije i još puno , puno toga što će vas učiniti i sretnim i zadovoljnim poslodavcem - TO JE NAŠA UDRUGA!!!

Hvala što ste prepoznali našu udrugu, ali i odlučili napraviti promjene u svom poslovnom i društvenom životu, jer svatko izabire svoj put, a ovo je vaš najnoviji put uspjeha jer kako mi kažemo u udruzi; „ Vrijeme je za naš zajednički, Vaš uspjeh“!!!

Uključite se u djelovanje Udruge kako bi mogli zajedno otvoriti i pokrenuti sve teme koje su od zajedničkog interesa, jer zajedno smo jači!!!

Predsjednica Udruge

Jadranka Pezo